Tandmissfärgning

Avlägsning av tandmissfärgning med Air Flow

En spa för munnen

Ett alternativ till tandblekning för enklare missfärgningar.

Genom Air Flow behandling kan du på bara 30 minuter bli av med missfärgningar som du länge har velat bli av med. Behandlingen tar ca 30 minuter och är helt smärtfritt.

Air-Flow fungerar lite som en luftpolering av tänderna, men istället för skadliga partiklar används endast en kombination av salt, vatten och luft. En av många fördelar jämfört med andra poleringstekniker är att den kommer in mellan och bakom tänderna och på så sätt tar bort alla missfärgningar och inte bara de på tändernas framsidor.

Behandlingen utförs av legitimerade tandhygienister. Slutresultatet gör inte bara att dina tänder återgår till sin naturliga vithet utan även att hela munnen känns fräsch och helt ren.

Skonsammare än tandblekning

Air-Flow är perfekt för dig som känner att du inte vill bleka dina tänder men ändå få en ljusare nyans. Denna behandling är skonsammare och billigare än en tandblekning. Missfärgningar som orsakas av bl.a. rökning, snusning, kaffe, te och rödvin avlägsnas effektivt. Metoden är polering och saltblästring av dina tänder som utförs av en legitimerade tandhygienister.

Hur länge håller det?

Givetvis påverkar din livsstil och dina val i livet hur länge missfärgningarna håller sig borta. Den vita nyansen kan gulna relativt fort om du exempelvis röker väldigt mycket. Dina tänder påverkas av dina dagliga rutiner, oavsett om det handlar om karies, tandsten eller missfärgningar. Om du sköter dina tänder och undviker komponenter som tenderar att missfärga tandens emalj så håller effekten av Air-Flow betydligt längre.

Vår kompetens – Din trygghet!